Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



terhasil beg TRIBAL..





oh ! okay.. rindu bloggie ni.. dah lama kot tak update story.. whoaaa.. k..
blogger dgn wajah baru lagi.. haha.. TRIBAL.. oh, btw skg aku gila tribal..
aku thu korang rindu update-update aku kan ? betul tak ? *cepatngaku
yuhuuu ~ eh, tadi kita hangout.. hmmm.. tpi sangat menyedihkan..
kau nak tahu tak weyh.. T_T hmmm..
okay, mulanyaa aku dah rancang dari hari rabu tuh nak hangout pada 29/6 .. *smlm la kn..
then, aku ajak budak group aku lepak.. serious sangat menyakitkan hati..
dah laa datang lambat.. aku dengan wanie sepet saje lah dekat mall tuh..
sampai je mall, pergi game token, tunggu ejort azie dgn BF dia..
*masing-masing bawak BF.. ylah, aku kan single.. :'( tskkk tskkk !
then, si wanie sepet pulaa ajak BF dia jugak.. whoaa.. tinggal aku forever alone.. ehh >.<
mana yang aku nak pergi, wanie sepet dgn BF dia + kawan BF dia &
ejort azie dgn BF dia pon ikut follow belkang.. haha !
*best weh ada bodygurd ! :3 kiteorg pergi kBox.. nyanyi hilangkan tension KATANYA..
smpai kbox, nak bayar, then bilik full.. k tunggu jap .. tunggu tunggu punya laa tunggu..
finally, dapat jugak bilik kosong nak karokae.. hoho !
aku , ejort azie dgn BF dia satu bilik.. tpi, wanie sepet dgn BF dia x masuk.. diorang tunggu luar..
fuhh, *baik hati sangat tunggu.. haha.. then, depan bilik karokae kiteorg tuh
ada kosong.. wanie sepet dgn BF dia + kawan BF dia masuk..
kita org lain-lain bilik tapi berdepan.. haha ! AWESOME kan ? hmm..
lepas je karokae, kiteorang lepak makan.. yuhuu.. -_- time nk lepak makan tu,
ejort azie dgn BF dye kena balik.. fuhh fuhhh... okayy.. then, terjumpa
danish akif .. *alaa, aka abang bahang tuu.. haha.. kenal x ? kenal x ?
then, pergi laa mkn dgn danish akif dkt foodcourt mall tuh.. btw, wanie sepet
dgn BF dia + membe BF dia tuh just tgok jea.. tak beli pon.. tak makan pun..
cuma aku dgn danish akif jea makan.. *almaklum la, aku bagi duit kt danish akif then,
dyer yang belikan.. yang hantarkan.. extra kena belanja makan.. whoaa.. nasib kawan.. haha !
lepas habis makan, danish akif kena go pulak sbb ada hal.. hmm..
then, sblum go, dia ckp terima kasih sbb belanja.. aku pon jawab, sama-sama..
lepas makan, aku pon berangkat pergi tawaf satu mall.. aku pergi laa diri depan liff kt depan
kBox.. tetibe nampak Fara Hanna dgn Ainul Nabilla.. dorang pulak sampai.. bila
dorang smpai, aku berkarokae lagi dgn diorang.. layan kepala diorang.. btw, time tuh
terserempak dgn zatul anis & asyikin.. whoaa..  lepas habis karokae..
jeng jeng jeng.. Aris Tasliman pulak dtg.. >.< sbrnya harinie nak pergi dgn Aris tasliman..
tpi problem plk.. dyer kena jaga adik dyer sbb mak dgn bapak dia pergi hantar orang kawen..
nasib baik dyer txt awal-awal.. kalau tak, mati kutu jawabnya tunggu kt sana.. err !
walaupun dah pukul 5.30.. Aris tasliman datang jugak.. wkakaka.. demi gua KATANYA !
*sanggup siaa ! 6pk je dyer dtg.. aku terus kluar meninggalkan diorang kt kbox..
then, kata Aris tasliman , dia lapar.. pergi makan lagi -_- tunggu sampai Aris tasliman habis makan..
pergi tandas.. lepas tu, ada kedai beg ni.. hmm.. sblum tuh ada ternampak dgn wanie sepet..
aku cakap dgn wanie sepet, mcm malas je nak beli.. tiba je dgn Aris tasliman,
tergerak hati nak beli.. tgok mcm lawa sgt werhh.. aku ckp dgn Aris tasliman , dia pilih...
 aku bayar.. then, Aris tasliman pilih pilih punya laa pilih... dapat jugak.. aku bagi dia duit..
dyer yang bayarkan.. haha.. AWESOME kn ? :3



aku tak pernah beli beg pilihan lelaki.. first time werhh.. tpi awesome jugak budak ni pilih..
lepas beli beg, beli coolblog.. then, jalan kejap.. nasib baik Aris tasliman baik hati
sgt nak bawak barang aku.. kahkahkah.. then, pukul 6.45 kami blik.. OMG !
kejap je kan masa kiteorg jalan-jalan..

ada masa, kita update lagi... now dah pukul 4.00 pagi.. mata dah ngantuk gegila...
 ok babai :*