Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



what ? hmmm





heyy heyy ! lama x bebelog ni.. hmm hmm .. haaa ~ now exam .. eihhhh.... nyampah tgok paper ni..
senang tuh, xpe gak.. ni mcm otak nk tertanggal woihhh ! huhu.. oh ya.. korang sehad ?
alhamdulillah.. :') aku tak berapa sehad skg... selsema woi.. hidung gataii-II.. hmmmm...
hingusan bersepah-II.. haha.. APTB ! fuhhh... sakit hidung but resdung.. *merah mcm badut
eyyyh.. dalih pada tajuk ni.. S T A L K ? hmmm.. so what ? oh.. rupanya kau open blog aku
dlm diam eyh ? pergh ! pergh ! kau bace semua post update aku dlm ni ek... hmm...
tak ku sangka , tak ku duga... OMG ! xpayah laa perasan yg aku ni syok kt kau lagi.. puihhh !
perasaan ni dh xde makna lagi woii untuk kau... kat sekolah aku stalk kau sesaje je.. tpi,
itu dulu.. sekarang, dah x .. :') harapan seseorang telah hancur apabila disakiti..
aku mungkin belum pulih lagi ape kata-II tweet kau tuh.. serious talk weyh.. smpai hati kau ckp mcm tuh..
padahal aku tweet bkn untuk kau .. itu untuk bekas abang angkt aku.. tpi, mcm ni jgk yg jadi..
suka hati laa nk jadi apa pun... smpai kau ckp aku dah xde pape hubungan dgn kau lagi..
sejak tuh hati aku terus berubah nk jauhkan diri dari kau.. maaf laaa dah x pandang kau kat sekolah..
betapa sakit nyaa hati wanita telah disakiti oleh seseorang lelaki.. fuhhh ! aku ada prob dgn
bekas abang angkt aku.. then, kau pulak mcm ni.. ya allah.. bnyk nyaa dugaan hidup ni.. :'(
now, aku sabar.. allah sedang menguji aku... :') ylah kan, hati manusia siapa jea yg thu ek..
hmmm.. suka hati weyh kalau itu keputusan kau... aku redha jea klau itu yang terbaik...
aku bukan yang terbaik.. aku xde niat pon kat kau bnde tuh.. tpi, itu kau dah terasa..
wlaupun aq ckp bukan.. kau tetap ckp yee.. hmm.. sudah laa nk anggap aku ni apa..
aku ni kan x boleh nk buad kawan.. aku suka boom musuh-II aku.. ylahh.. sokay laa...
dan masa ini bila hati aku dah berubah untuk kau.. sorry.. bnde tidak boleh dipatah balik..
buad apa laa nak come back dgn orang yg sia-II kan kita ? xpernah nk hargai ? hmmm...
xpe.. kau kn bnyk gurl.. kau layan laa dorang... sbb aku sekarang belajar untuk lupakan kau..
#itupunkalaubolehla.. hmmm... aku harap kau kt luar okay saja.. Akan ada satu masa apabila
awk akan rindukan sy dan pada waktu itu sy telah pun lupakan awk. :')  maaf !
soal kehendak hati.. ape pun, aku dah hargai bnyk tentang kau.. bnyk kenangan.. hm..
sokay klau jadi mcm ni.. k laa.. makin panjang story, makin sedih dan sebak hati dibuatnyaa..
bye ! assalamualaikumm dear sweet heart.. :')