Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



biy ! luv you so much.. :'(





sayang, why semenjak ni macam lain jea awak ? apa salah syg dgn biy ? :(
syg dh try pujuk biy wlau mcm mne sekalipun, biy knpe x reply text syg ? knpe x angkt call syg ?
syg terasa brsalah sgt dgn biy.. dah sehari biy buat syg mcm ni.. masuklah harinie, dh 2 kali..
apa salah syg sbrnya.. :( syg pikir balik, syg xde slah pn dgn biy.. :/ why awak mcm ni skali ?
awak thu saya rindu awak.. awak tahu x ? :( fone syg sunyi xde respond dri biy..
sejak ptg hari jumaat , smpailah skg.. knpe mcm ni.. :( saya boleh jadi gilaa bila tiada awak..
saya sayang awak ! saya rindu nk gedik dgn awq, saya rindu nak membebel dgn awq, 
saya rindu nak marah awq, saya rindu nak gelak ketawa dgn awq, saya rindu awq ucapkan sblum tidur love u, rindu nak teka teki merepek awak tuh, rindu nk dgr awq membebel suruh mkn,
rindu nak dgr awak mainkan gitar lagu altar cinta , rindu nak dgr awak pujuk saya.. 
rindu segalanyaaa weyhhh.. kenapa sejak ni awak lain sgt..
biy, syg terasa mcm ada something jeaaaa... knpa ? why ? haritu awq bru jea bgy p/s kt syg..
knpe pagi smlm awq tukar ? knpa ? please.. jgn bgy saya pikir mcm2 tentang awq.. saya risau awq..
knpe awq buat sye mcm ni ? apa slah saye ? smpai bila nk mcm ni ? smpai saya fadup? hmm,
ya allah, hanya kau jea yg thu hati & perasaan aku bagaimanaaa..
dlm diam saia ada nangis di blakang awq biy.. itu semua biy x pernah thu.. :'( saya risau tntang awq..
please dear, jgn abaikan sayaa.. saya perlukan awq.. setiap hari, setiap mlm, setiap jam, setiap 
minit, setiap saat dlm fikiran ni, hanya biy sorang syg egt.. :( arghhhhh ! dh masuk 4 hari kita x otp
kn.. arghhh ! :( smpai bilaa nak mcm niii... satu jea saya sdang fikir.. takut awq curang :(
dear, awq pnah ckp.. awq sayang saya.. buktikan syg awq tuhh.. :(
saya blajar untuk memahami awq.. saya blajar untuk yg terbaik demi awq.. saya belajar untuk
mnjaga awq.. semuanya saya akan belajar.. saya x janji.. tapi, inshaallah.. saya buat.. :D
dear.. please berubah mcm dulu balik.. saya rindu awq yg dulu..
:(

#kalau sayang ada salah dgn biy, please.. sayang mintak maaf sgt dgn biyy.. :'(
miss him so much !