Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



saya meluahkan melalui blogger ini.. :'D



hellow my dear.. huhh.. dh xde masa nak update blogger ni.. dah xde semangat pasal blog ni.. btw, rindu budak2 blogger sebenarnya.. :') thanz yg dh follow eyqa dalam blogger.. thanz bnyak2.. wlalupon pape terjadi.. blogger ni saje yg bnyk dengar isi hati eyqa.. btw, thanz akq EYNA SHARI II selalu dgr apa yg eyqa selalu luah kan dekat dia.. dia AWESOME ! eyqa sayang akq eyna sgt2... rasa time ni nk jumpa akq eyna.. then, peluk puas-II akq eyna ni.. akq slalu kasi semangat wlalupn akq eyna ada problem.. kite slalu share sama-II masalah kan akq eyna.. kita sayang awak sangat-II dear.. :* akq eyna lah yg bagi semangat untuk eyqa bangun semula diri ni.. :'D sesedih eyqa pon.. akq eyna lah yg beri dorongan kepada eyqa... eyqa x thu nk balas apa dgn akq eyna ni.. hanya berterima kasih sangat kepada dia... ya allah, saya amat berterima kasih kenal bersama akq eyna ni.. :'D
sebenarnya, eyqa bukan nk cerita pasal ni.. hihi.. eyqa nk cerita pasal someone yg eyqa paling sayang sangat dalam hati ni.. ya allah.. hanya kamu saja hati ni bagaimana.. kau memberi ujian kepada ku ini ya allah... degaan yg engkau beri amatlah aku tempuhi dgn kesabaran.. :'D aku hanya berdoa demi semua ini.. kau menguji dgn kesabaran dalam diri ini ya allah.. dalam bnyk2 ex eyqa.. orang yg eyqa sayang adalah AREP ! yeahhh arep laah orang yg sukar untuk melupakan.. aku rasa, hampir sebulan aku sesama single dgn dye kn.. terasa aku ni bodoh juga tunggu arep ni wlaupon dye x harapkan aku kn.. eh, setiap hari aku menitis air mata untuk awak dear.. sokay laa klau awq anggap kita kawan.. tpy, kite anggap awak bukan kawan .. saya masih anggap awak lebih dari kawan.. saya try untuk bangun balik ! saya xnk jadi lemah mcm sekarang.. tpy, saya tidak boleh.. saya harapkan awak sangat2.. wlaupun awak xde kt sisi saya.. saya anggap awak mcm berada di sisi saya.. saya untuk try berubah.. saya try semua tuh.. tpy, tidak semestinya saya dapat awak.. btw, saya slalu post kt wall FB.. then, awak berkata.. saya mengarot.. ya allah.. saya still sabar dgn awak dear.. then, saya akan cuba faham perasaan awak.. saya akan cuba faham apa yg awak tidak suka.. apa yg awak suka.. saya try balik untuk dapatkan awak.. tpy, makin saya try, makin hancur hati ni kn arep.. awak x rasa, apa yang perempuan rasa.. btw, saya lebih suka tengok awak happy walaupun saya bersedih selalu.. hm, btw, saya sangat bodohkan terlalu berharap.. tpi, knpe jadi mcm ni sekali dear.. hm, saya lebih suka di hina, dimaki, diperli, dibenci, dibash pasal awak.. asalkan awak bahagia.. eyqa rasa arep x faham perasaan eyqa lagi.. yes, mmg arep tunggu someone.. klau arep tunggu someone dari dulu.. kenapa terima eyqa.. knpe xnk explain btol2 masa nk terima eyqa tuh.. ckp jea terus terang.. tpy, knpe xnk jujur.. klau arep jujur hal sebenar.. boleh eyqa terima.. xde lah eyqa nk merana mcm ni bagai.. arep egt kn time eyqa dgn haikal mcm mne ? eyqa layan arep ni sikit2 jea.. anggap kawan biasa.. arep igt x, arep slalu post dkt wall group eyqa.. arep pon perasan kn eyqa dulu lain arep sebagai kawan mcm mne.. bila dh couple then putus.. amat sukar untuk eyqa nk lepaskan arep sebenarnya..mcm ni kea arep ? btw, arep yg dulu dgn sekarang.. memang lain.. eyqa selalu stalk FB arep.. suka sgt hari2 tgok pic arep.. bila eyqa bangun pagi tgok facebook.. first sekali eyqa tgok adalah, cover photo wall facebook eyqa.. betapa gembiranya pagi2 selalu eyqa mcm ni.. then, bila tgok picture arep tuh.. eyqa lihat wall arep.. eyqa sentiasa tunggu wall post facebook arep untuk like.. :'D setiap hari, setiap jam, setiap minit, setiap saat.. orang yg eyqa fikir selau adalah arep.. tpy, arep x penah tahu.. :'( fone eyqa rosak sbb eyqa terlalu fikir tentang arep.. smpai eyqa leka dgn semua tuh.. eyqa x kesah fone tuh rosak.. tpy, jgn hubungan kawan kite ni rosak jelah.. saya x thu knpe eyqa nk kite single sama2.. awak selalu igt jnji awak kn.. saya pun.. that now, eyqa slalu terfikir apa yg arep ckp dulu masa putus.. kite KAWAN DULU ? apa maksud tu arep ? eyqa suka baca old post arep kt chat ni.. menitis air mata eyqa melihat semua yg ada ni.. btw, eyqa sayang arep sangat-II sebenarnya.. tpy, eyqa x thu nk lupakan arep mcm mne.. eyqa try untuk meluah kan kt arep.. tpy, tgok cara arep pon.. x pernah nak layan.. ok, eyqa sedar.. semua ni salah eyqa !! SALAH EYQA !! btw, eyqa nk pindah KL.. arep x benarkan.. arep takot eyqa makin sosial mcm budak-II KL ni kn ? ok.. time eyqa nk ckp jea.. mesti arep ckp mengarot.. then, lepas eyqa balas.. arep x pernah nk balas semula.. kn.. mcm arep ni dh jemu jea dgn eyqa.. eyqa x thu nk ckp dgn arep mcm mne.. tpy, eyqa akn luahkan melalui blogger semuanya.. :'( arep bnyk berubahkan eyqa sejak kita kenal.. :'D eyqa bukan nk cari publisiti dekat arep.. tpy, eyqa nk ckp ni.. now, eyqa dh x keluar sgt ikot kawan2.. dah x liar mcm dulu.. solat pon.. eyqa dh x tinggal.. tpy, BERTUDUNG ? inshaallah.. dalam proses eyqa akan pakai.. ayah selalu tgur eyqa.. bila adek nk bertudung ni.. if eyqa just ckp.. ishaallah.. satu hari nanti.. adek akan try bertudung.. :'D tpy but now, dh xde spe nk jge diri eyqa ni.. arep pon dh bukan boyfriend eyqa pun.. just kawan jea.. :'D mcm rasa bersalah bila nk suruh arep ni jge eyqa.. btw, eyqa x harap pun.. hm, kalau arep nak menunggu orang yg arep sayang tuh kembali.. ok, eyqa izinkan dia sorang saja.. klau eyqa dpt thu bukan dgn org tuh.. maaf, sbb arep dh jnji dgn eyqa ! :'( dear, please faham perasaan saya.. tidak mungkin apa yg eyqa harapkan ni semua akan dapat kn.. hanya eyqa meminta bantuan dari doa sahaja.. :'D maaf kan eyqa selamani eyqa banyak salah dengan arep rawk's ni kan.. *menitis air mata.. eyqa akan try buang perasaan cinta terhadapa arep kalau eyqa boleh.. arep tahu kan ia sangat perit dalam diri ni.. :'D xpe dear.. biar saya lemah.. jgn awak lemah.. biar saya sedih.. asalkan awak happy.. saya still single begitu juga awak.. :'D maaf, eyqa x thu nk ckp mcm mne lagi.. dgn blogger ni saja eyqa minta bntuan untuk luahkan kepada arep.. maaf kalau eyqa ni tergilakan arep.. tpy, susah kan dah sayang, tpy terpaksa melepaskan.. eyqa harap sangat sgt arep rawk's ni.. eyqa sayang sangat dgn awq dear.. awq lah lelaki yg pernah buat eyqa tergerak hati untuk berubah.. saya akan still menunggu selagi saya mampu untuk menunggu.. just kite egt apa jnji-II kite jea.. tpy, eyqa just nk thu.. apa yg arep katakan KAWAN DULU.. itu jea eyqa nk perterangan dari arep.. itu jea.. please jawab.. tidak mungkin kn arep akn terima eyqa.. arep akn pilih yg lebih bgoz dari eyqa kn.. kalau jodoh, tidak kemana.. tpy, bila bukan jodoh, doakan untuk awak saja.. :'D saya akan sentiasa senyum di depan awak.. wlaupun hati saya sangat terluka..

hi dear, i miss you so much.. i love you ! saya nk pergi jauh dgn awq.. awq tak benarkan.. mcm mne.. hmm..  please.. saya respect keputusan awak.. awak respect saya semula.. :') itu jea saya nk.. biar awq bnci saya.. jgn saya benci awq.. klau saya dh benci awq.. susah hidup nnty.. :'D bye dear.. saya selalu doakan kebaikan kite.. itu jea.. :'D nak thu spe arep ni.. nah ni..



ini jea nk cerita.. maaf kalau story ni buat korang bosan.. so babai.. :'D


Dear crush, saya rindukan awak.. setiap hari saya ingat awak. 

Even dulu awak selalu abaikan saya , awak selalu sakitkan hati saya , 

awak selalu menganjing degan saya , saya tetap ingat awak saya selalu mengharapkan

 awak kembali dalam hidup saya . Tapi itu dulu . sekarang saya selalu berharap bayangan
 
awak hilang dari hidup saya . Saya akan doakan awak happy always . 

saya tidak akan muncul depan awak lagi . saya akan tinggalakan semua yang saya pernah harapkan .

mungkin , sampai sini sahaja perkenalan kita . tidak jauh & tidak ada jodoh .
 
Saya taknak sebut nama awak . And one more thing , 

saya BENCI perangai awak . Pergilah jauh jauh dari hidup saya . Saya tak
 
perlukan bayangan dan kenangan bersama awak lagi . Saya nak delete nama

 awak , even dah masuk dalam recyle bin , saya tetap nak delete lagi .

 Biar lenyap selama lamanya . then saya nak refresh otak saya banyak kali . 

Refresh refresh refresh and go . Goodbye my dear crush ! :'D

...........................................~ღ❤ღ ℒℴνℯ ღ❤ღ~.......................................

tuhan ciptakan 100 bahagian. 99 disimpan di sisinya hanya satu bahagian 

di turunkan ke dunia. dengan kasih sayang yang 1 bahagian itulah mahkluk

 saling berkasih sayang sehingga kuda mengangkat kakinya kerana 

takut anaknya terpijak.. kadangkala kamu tidak menghargai orang yang

mencintai kamu sepenuh hati sehinggalah kamu kehilangannya. 

di saat itu juga, tiada guna sesal kerana perginya tampa berpatah lagi.. :D
iklas dari  ::