Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



tenang fikiran. :D








hi handsome & pretty.. sihat ? oke.. thanz kepade yg sudi datang ke blogger cincai niii..
walaupun post membosankan ! hehe ~ oke xpe.. skrang nk post story bru ni.. harap korang x bosan..
haha.. oke, sebelum nk story ni... eyqa nk tnye pendapat korang ea ?
ape perasaan korang kalau orang yg korang sayang pergi ? mesti sedih kn ??



aku menangis bukan kerana aku terpaksa melepaskanmu, bukan kerana aku mahu kau kembali padaku, tetapi kerana aku akhirnya menyedari aku terpaksa untuk belajar melepaskan kau pergi... 
oke, kau nk thu knpe eyqa buat petikan di atas ni ? ambuii.. mesti nak tahu kan ? harhar..
k, eyqa citer.. eyqa dah boleh terima tkdir yang  eyqa pisah dgn faiz.. 
lagipun, faiz dah ade awek bru weyhhh... :) smile always.. ok xpe.. 
cinta selalu tidak bersama jodoh, tetapi jodoh selalu bersama cinta.. sekarang degan dia kawan sahaja..
 kekadang, ade jugak terfikir waktu couple-II dlu.. ohh, sweetnya! haha~ (perasan sweet).. 
ecehhh ! masa cuti sekolah bulan tiga.. haikal ade mintak couple semula.. 
tpi, eyqa ckp.. bagi mase untuk fikirkan itu semua.. lagipun, eyqa fikir jugak.. 
thun ni nak PMR.. brrrr ! (sheraammm niyhhhh) tpi, semalam, eyqa call si haikal.. 
then eyqa ckp yg eyqa boleh terima dia.. tapiiii, dye ckp.. dye dh ade awek.. kfine.. 
eyqa x kesah.. lagipun, persaan ni dah xde kt sape2 ponn.. :D itu pon terima dgn hati kosong.. 
brrrrr ! APTB.. now, single weyh.. happy sgt2.. xde nk pening kepala jerr.. now, study sbub exam bulanan 2.. haha !

ayah ada janji tau, nk belikan canon eos 550d & blackberry phone .. :) tpi bila akan dapat ??  mama pula, jnji nk belikan moto.. happy weyhhh bila dorang mcm ni.. sayang my family gila gila.. :D biarkan oarng yg kita sayang pergi.. jangan orang yg kita paling sayang tinggalkan kita.. jodoh akan tuhan beri.. hanya manusia hanya mampu bersabar & tawakal.. :D oke lah.. sampai sini je nk story.. bye-II dear.. love you so much..

Demi semua yang aku jalani bersamamu. Ku ingin kau jadi milikku Ku ingin kau disampingku. Tanpa dirimu ku. Hanya manusia tanpa cinta Dan hanya dirimu yang bisa Membawa surga
dalam hatiku 
Ku ingin engkau menjadi milikku. Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku. Dan aku kan berjanji. Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini Menemani...  Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa Di setiap alir darahku Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku. Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas Selama Tuhan masih mengizinkan
Ku ingin selalu menjagamu Selama ku masih bisa bertahanSelama ku masih bisa bernafas