Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



gwa rindu sama kamu.. :'(







hi sayang.. how are you today ? dah lama tak post sinie.. haha..
dah jarang online lah.. maaf ea... huh ! tegah malam mcm ni x boleh tidur niy..
eyqa demam ni.. huh! bosann.. tgh online blogger, facebook, twitter & myspace.. harhar..
itu jea eyqa bkq.. malas nk bkq bnyk2.. melambatkan line internet.. apee celopp tokk !! haha
okea2.. now ade cerita ni.. meyh dekat-II nan eyqa.. harhar.. (MENGGATAL) lolx..
huh ! nak twu gakk ke ape citernye ? hmmm.. ok.. eyqa citer kt korang.. hurmmm..
memalam mcm ni memang best citer2 kn ? ngeee~ semua orang dah tidur..
kecuali aku sorang jea kt umah ni blum tidur.. syok masih online lgi..
tinggu mama membebel suruh off, bru off.. klau x.. stay online smpai lagi.. kah3..
okea-II... nk cter pasal ex abg angkt niyhhh.. huh ! hmmmmm..
tak sangka kan, dyer tetiba jea dyer dah benci eyqa.. eyqa pn xtwu sbub nye ape..
bila eyqa tnye.. dyer lain mcm jea.. kfine.. skg da xde hubung lgi dgn dyer..
bila eyqa call.. kadang lau dyer angkt, dyer ckp spe ni ? nak ape ??
kadang-II, x angkt langsung.. apee seyhhh.. aku pun x faham npe boleh jdi mcm ni..
bila ditnye, xnk bgithu.. bila serbu, nnti ckp.. xnk tnye dlu.. apee lolx..
dlu kiter rapat sgt kn ? pergi mall same-II.. jmpe kt pura kencana..
sweet jdi adek angkt kau an.. huh ! tpi skg, jmpe aqu.. buad bodoh jea kn ? ape larhh !
ape salah aku ? cuba kau bgi thu aqu terus terang.. cuba kau jujur dgn aqu ?
ape lgi kau SENTAP dgn aqu ? -,- kau citer jea larhh dgn aqu.. aqu sedia mendegar..
makin lame kau jauh + membenci.. makin aq rindu kau larhh ! maaff.
aku thu skg kita da jdi bekas kluarga angkt.. kau pun da xknl aqu spe..
aqu rase kecewa dox.. sejak kau jauh kn diri.. diri aku rase sunyi.. xde gelak ketawa...
kita serius rindu kau.. rindu perkataan ''ABG".. hurmmmm..
kita egad lgi an, akhir kita jmpe mase tgok citer suatu malam kubur berasap.. huh !
itu pun bad mo0d giler kt wayang.. grrrr ! ape seyhhh !!! hermmmm..

oke larhh ...mungkin ini bukan yg terbaikk.. tpi,aqu akan redho kau xde dlm diri aqo lgi..
sanggop kau ckp kt membe aqu, ''PERGI MAMPOZ SME DYE" apee semua ni..
ps2, kau tulis kt wall status kau tuhh.. kau ckp aqu setan kn ? thanz bro..
aqu egad smpai mati.. mungkin satu hari nanti kiter bertemu semula.. hope kau happy kt luar sne..
aqo akan doakan... huh.. aku thu, kau insan yg baik.. tpi, serius aqu ckp.. kau mmg da berubah kn?
kau dah start amik rokok bebagai.. dlu xde ponn.. npe boleh jdi mcm ni ? aqu thu pn, aqo sedih..
tolong berubah demi diri kau tu.. npe boleh jdi mcm ni ? dlu baikk sgt.. skg kau betul2 berubah..
mmaaaff.. aku thu, aqu dh xde hakk nk amik thu pasal kau.. hmm.. tpi aqu terpakse..
aqu risaukn kau.. aku akan jge kau dri jauh... ok..
sampai sinie jea mampu cerita.. byew2

Love is one of the greatest blessings that Allah gives to people, so appreciate it.. :)) ♥

to: EwA* Oo