Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



HANYA SATU NAMA AKU UKIR DI DITANGAN..




HELLOW.. how are you ?  now bru nk post niyhhh...
sihat ? ngekngek ! :D harap korang sihat jea..
awak, sweet kn pic atas ni.. kita nk mcm dyer..
awak boleh buat x?? :(  saya teringin sagat-II.. <3 okea2..
now tajuk harinie nk citer psl HANYA SATU NAMA AKU UKIR !
ayo0.. korang pn cakap.. mesti sakitkn kalau dah buat kt tangan sampai mcm ni..
aduhai~ hmmm.. sejujurnya aku ckp lah kn.. memang sakit pun..
tapi, aku kuat.. aku boleh tahan atas nama kau biyy.. aduhai~
hmmm... ok.. aq x kesah orang nk ckp ape.. tpi yg harus kau igat.. 
AKU SAYANG KAU !
aku pn x sangka mak kw ckp mcm ue kt orang psal aku.. kfine..
aq redho kalau mak kw xske aq.. ok..cakap depan lain, ckp blkg lain..
ok fine biy... aq akan betulkan keadaan dgn betul.. ini hanya cubaam untok aq..
allah nk menguji aq..  aku boleh sabar biy.. aku sabar sbb aq nk pikir pasal exam aq..
kau pn cakap, kau faham aku.. ok.. xpe.. ini cabaran.. semua ni aku pernah menghadapi..
kali ni, allah bagi aku duga'an lagii.. ok xpe.. aku sabar degan hati aq ni...
awak awak awak nak thu x.. :<
saya buat name awak kt tangan saya.. saya tahan sakit.. pedihhh !
kawan saya cabar saya.. kan saya cakap, saya pantang di cabar..
ok, ni lah hasil yg dyer cabar tuh..



ok, saya janji ini last untuk diri saya.. saya tahu, benda ni berdosa kalau buat..
tpi,, saya x sengaja sgt2.. saya jnji.. saya xkn buat lagii.. :'( ILYSM !
memang ramai cakap bende ni kerja gila.. tpi, aq da terbuat..

kbye ! `:'<