Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



ENTAH KENAPA ! BRRRR !





hye sayang.. how are today ?
okeyhh.. now eyqa happy2 jea bila da tiada seseorang dalam hati..
huaa.. korang-II.. aq stay rindu faiz agy.. entah knpe.. lain mcm jea..
now, skg.. hati tetiba rase lain.. rase mcm nk berlaku jea sesuatu kt dlm diri ni.. ehemm..
so, aku sayang kau.. then, kau benci aq.. okea fine dear..
aq redho... hanya allah jea yg tahu perasaan aku..
okea, so aku nk bagi thu.. kalau lahh aq di takdirkan xde an..
aku mintk tolong my BFF ecah ! huuuuuu...
ecah, kau thu an buku aku yg selalu kw bce uh...
yg aku selalu buat lukis2 or tulis2 kisah hati aq tu kn..
kau tolong aq ehh.. hmmm.. kau tolong bgi budax2 at dalam buku tu bace..
kau bce jea buku tu depan dorang.. now, aq xleh nk buat ap..
buku tu bnyk pasal faiz an.. hmmmm..
aku pun xthu ape yg aku buat.. HMMM..
buku tu hnya aku dgn ecah jea boleh bce..
buku ecah, hnye aku jea yg boleh bce.. ILY MY BFF..
dear, aku sayang kau laa kawan..
walaupn perangai kau tu teruk.. bagi aku, kau baikk..
oke, kau ni jenis xkesah orang nk ckp ape..
tpi, kw mmg ske dgn life kw kn.. kfine.. aq xleh halang kau..
hnye aq kawan kw.. selagi aq masih hidop.. aq tetap jdi kawan kw..
so, kau tolong aq eh pasal buku tu.. pasal kw tu, nnty aq tolong kau plax..

okeyh.. STOP touching.. har3..
now, korang sweet kn dgn couple korang..
tpi, orang ckp.. orang kahwin pn boleh berpisah, apetah lagi couple..
opz.. aq bkn nk perli korang.. tpi, da bnyk status2 kt FB tu aq tg0k..
oke.. eyqa doakn.. korang dgn couple korang uh semoga kekal until jannah..
lau da smpai mkan nasi minyak tu.. jagn lupa hntar card jemputan dkt peti surat tau..
hahaha.. APTB..

ok, eyqa nk stop ni.. nk titow.. byew2 dear..
KEHILANGAN BERAT BAGIKU