Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



i love this boy..









hi sayang.. kita dah lama x update blog tau.. bzy memanjang la..
umah nenek bru jea lepas habis kenduri.. ohh, penat dowh..
wala-wala.. korang sihat? holiday tahun bru cina ni, pi mano plax? kih3..
kita dok umah jea laaa.. nk kuar pon, dah pokai niyh..
okea okea ! korang tahu kn tajuk ape harinie??
hmm.. i love this boy..
hmmmmm.. ni bkn pasal pakwe aku ohh... ni pasal ex adoptive brother aku..
hmmm.. ishhh.. sedih ohh.. aku rindu dyer yang dulu.. knpe dyer berubah begitu cepat??
hmmm.. sedih nye dowhh.. aku bnyak tolong dye.. aku bnyak bantu dye.. tpi, knpe semua berubah??
aku rase mcm ade sesuatu yang tidak kena laa dgn keadaan ni.. hmmm.. sedih dowhh..
aku nak dyer yang dulu.. sporting, kelakar, pndai amik berat.. huh ! dia baik.. tpi skg??
dia sombong, dyer kuat marah, dyer da x sporting.. ape semua ni?? knpe sekejap jea manusia berubah??
huh... sampai aku cerita bnde ni dekat hubby (haikal) aku... lalala~ 


dyer ckp, jagan layan orang mcm ue lagi.. biar laa dyer dgn kehidupan dye yg sekarang tuh...
ramai lagi budak yg boleh di jadikan abang angkt.. bukan dyer seorang.. sabar jea sayang..



huh! dyer ckp mcm uh doe.. aku bace sampai titiskan air mata... weyhhh, korang thu x, aku knl budak uh bpe tahon?? hmmmm da 3 tahun.. aku knl dyer sejak aku form 1.. skg aku fom 3.. pergghh ! bagi aku, lame aku knl dyer tuh... sedih siakkk.. cube korang dah knl lame2.. then, korng dah thu perangai dyer.. korang sedih x?? alahai~ setakat korang, baru jea couple bpe hari, dah menyalak mcm anjing.. huh !
ya allah, berikan laa dyer yg dulu... aku xnk dia yg sekarang ohh.. hmmm.. knpe semua ni berlaku.. okeyh, aku redho dgn semua ni.. tpi, jagan timpa aku dgn kehilangan (ameer haikal) dalam diri aku.. cukup laa semua ini berlaku.. aku da x sangop kalau semua akan berubah...
kalau kiter ade buad salah at abg, please maafkn k.. kiter halalkn semua yg dulu kiter pernah tolong.. thanz selame ni sudi keluar pergi BPM same2.. sekarang tinggal kenangan sahaja wahai budakkk..
kite akan egad abang sampai mati ... itu jnji kiter dekat diri kita..

--->AKU BELAJAR MELUPAKAN SESEORANG YANG MELUPAKAN AKU.

--->AKU BELAJAR MEMAAFKAN SEMUA YANG MENYAKITI AKU.

--->AKU BELAJAR JADI YANG TERBAIK UNTUK ORANG YANG AKU SAYANG.

--->TAPI, YANG TAK BISA AKU PELAJARI YAITU:

= HARUS BELAJAR TERSENYUM D'SAAT ORANG YANG AKU SAYANG MENYAYANGI ORANG LAIN~
 


#aku sayang abang yg dulu..
#kalau ini yang tebaik untuk kau, aku akan pergi jauh dari diri kau..
#aku akan doakan kau bahagia di luar sane..

_____________________________
____________________________
AKU SAYANG  EX ADOPTOVE BROTHER !!!
BYE2 SAYANG !! :'( 
_________________________________________________________