Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



2 budak !







 
hyeap syg, hihi.. sehat? aduhai~
now tajuk harinie nk cerita psl 2 orang jejaka larh..
hey, korang mesti nk thu kn? skg eyqa bkn lagi dgn AMEER HAIKAL..
n0w, eyqa dgn capital F.. k0rang thu ke capital F tu spe? hihi.. meyh kite bgi thu..
nama capital F tuh, FAIZ laa syg.. ishh! k0rang msti pelix kn knpe tetibe tkar BF..
benda ni semua x dirancang pn.. cuma allah je yg thu.. fuhhh.. sedihh laa nk cerita..
okeyhh..cerita ni sungguh sedih bagi aku.. now, dah ok sikit..
hmmm.. pade satu hari, burung2 pun terbang ... HAHA !
ewahhh... bkn tu laa ceritanya.. korang msti knl AMEER HAIKAL kn??
 alaa, selalu yg aku buat post kt fcebook tuh.. xkn xknl k0dd.. aduhai~
aku putus dgn dyer sbb membe dyer ckp yg dyer ade curang dgn aq.. sedihh :'(
membe dyer ckp, time aq couple dgn dyer, dyer ade text dgn pompuan mne nnth...
 aku geram, then aq tr0z dgn berbesar hati aku mntak putus.. hax3.. hmmm
then, si FAIZ uh, membe dyer gakk.. ewahhh.. hax3.. FAIZ pn text aq..
tibe2 aku b0leh jatuh hati plax.. then, faiz akp mcm ni at aq::


kau nak couple dgn aq x ?? 
aku ade lagi simpan msj tuh.. hihi.. d0xx, bahagia laa jugakk aq text dgn FAIZ tuh...
sporting, baik, penyayang, x cepat marah & sebaliknye.. hihi.. ILYSM !
 aq couple dgn FAIZ lepas aq putus dgn AMEER HAIKAL..
tbe2 mlm tdi, AMEER HAIKAL call aq.. dyer luahkan perasaan dyer kt aq...
dyer ckp, dyer ckp at faiz yg dyer adew dax lain sbb nk suruh faiz syg at aq..
padahal dyer sesaje.. ya allah, time uh aq rase berdosa sgt dgn ameer haikal..
sanggup dyer buat cerita smata2 faiz.. hurmmm... hnye allah jea thu perasaan aku pade mlm tuh...
ameer haikal ckp, dyer sayangkan aku lagi.. hbis mcm mne, aku dah couple dgn faiz laa yunkk..
xkan aku nk menduakan ? aduhai~ xbaik pulax.. setia pada yang satu.. :(
sowie sgt2 .. aku mase tuh xthu nk pilih yg mne satu.. aduhai~ aku sungguh berasa bersalah..
tpi, aku xnk couple dgn kw sbb.. aq xnk DIKECEWAKAN lagi.. fuhhh ~
n0w, aq dah bahagia dgn faiz.. kau puns dah dapat peganti aku kan??
sowie sgt syg aku bnyak dgar cakap orang daripada kau ni.. :'( aku rase bersalah bila kau ckp mcm tuh..
sanggup kau ckp mcm tuh semate2 nk bahagiakan aku.. thanz syg.. aku akan igat kau smpai mati..
now, kw dah cakap dgn aq yg kau nak ubah perangai kau.. then, kau xnk buat bnde tuh semua..
ok, aku pegang jnji kau.. then, kau ckp.. kau sanggup tunggu aq kn?? oke.. aku nk tg0k sejauh mne kau b0leh tunggu aq.. aku nk tgok k.. fuhhh..

mlm ni kau text aku, then... kau hantar msj mcm ni::
boleh x jdi adx angkt kau?? kalau x boleh, ape.. xkesah !
wahhh, dgn bangenye.. aku tr0z accep ! hax3.. walaupun aku xdptm nk terima cinta kau..
jadi adx angkt aku pun b0leh kn?? kau pun x kesah kn.. then, aku siap tnye dyer..
adx sayang akq lagi ke.. ps2, dyer ckp.. adx masih syangkan akq.. knpe?? akq dah xsyg adx ke??
ps2, aq ckp laa.. ehh, xde laa.. akq pn sayang kan adeq.. hurmmmm..

korang knl x dax FAIZAL IJAL ? hikhik.. k0rang type name tuh at facebook, cornfirm ade..
itu salah satu adx angkt aku.. hihi.. dyer c0mel.. dyer ade awekk.. dyer membe kpde faiz dgn haikal..
dyer ni, sporting, baik.. aduhai~ :D kw nk thu knpe tbe2 ckp psl dyer?? hmmm.. sbnrnye mcm ni.. aq slalu ik0t kputusa adx aku yg sowang cute miut niy.. hik2.. aq ckp dgn dyer, nk pilih faiz or haikal.. then dyer suw0h pilih faiz.. now, aq pilih laa faiz.. aq da xthu nk buat kpt0san, aku ik0t jea laa kpt0san dye..
sekarang haikal da dapat peganti aq.. hmmm.. b0leh tahan.. dyer membe eyqa.. harap budak tuh b0leh jage haikal dgn baik.. harap dyer tidak sia2 kan haikal tuh.. :D kiter harap awq bahagia di samping dye.. 

n0w eyqa dgn faiz.. hikh0k.. harap kiterorang bahagia.. haha.. k0rang jgn jeles.. eyqa harap k0rang bahagia jugakk.. insyaallah.. eyqa harap, eyqa b0leh jge faiz mcm mne eyqa jge ameer haikal tuh..
eyqa akan buat yg terbaikk.. now, hnye faiz dalam hati eyqa.. dyer just adx angkt now.. eyqa sayang semua orang..
okey laa, sampai sini eyqa mampu cerita.. bye2 sayang.. sweet dream.. muahehehe !
ILYSM capital F.. <3