Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Letak Lagu Guna Youtube


hi sayang, hikhok ! -,-
ape khabar semua? ceriakan pagi degan senyuman :)
hihi..
adehh ! pagi-lagi mcm ni, dh nk buat tutor dkad bl0g!
oke, skg ada mase sedikit, aku nk ajar cara buat letak lagu guna youtube !
wink wink ! ^^

1. dekat bawah youtube ade EMBED! clik situ..
lepas tu, dyer ade kuar mcm ni,



okey, copy code, pastkan dekat HTML/JavaScript !
2. then, nampak x code yg di higlight tu?
lepas tu, dyer akn jdi mcm ni :



code yg anda perlu tukar ea lah :

width > 200
height > 25
version =3 > autoplay=1

oke, yg di atas ade 1 bersamaan 2 code..
bila nk tukar, mata kena awas..
okey, bila dh tukar, dia akan jdi mcm ni :



oke, dh dapat...
SAVE kan ea !