Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



SUKAN ! hihi ! MALAYSIA CHAMPION !!



jjyyeaahh !
thanz sbb jeg0k2 sini ea?
hari ni nak post pasal bola malam ni yang malaysia vs. indonesia !



thanz HARIMAU  MALAYA buat malysia bangga !
malam ni meriahh !
sayang KHAIRUL FAHMI CHE MAT !
congratulations untuk pmain bola sepak!!


khairul fahmi che mat ! (penjaga gol malaysia)

 
pemain bola sepak harimau malaya !
TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh :) hihi! dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee ) !!!!!! Hahaha....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:)


oke ! indon bila dah kalah jgn nk buat keburukan bendera malaysia !
x malu ke kau buat mcm ni??
nak jatuhkan maruah lagi indon..
iisshh x3!
laen kli pikir dlu seblum buat !


sialan ! bagangbangang !

dh adat pertandingan..
ada yang kalah, ade yg menang !
xpyh buad mcm ni segala ! memalukan negara sendiri !
sedarlah ape yang di lakukan tu...
pemain oke jerr !
tpy, penonton yg berlebih ! cisss !!

yang pnting HARIMAU dapat menewaskn garuda !!



GO TIGER !!! GO TIGER !!!

kbai !

YANG MENYAYANGIMU