Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



budak baru @ excident!

hello! ada cerita nak sampaikn ni.. huh! ini tntang budak baru dalam kelas saya tuh! oke! first mcm ni, budak to, bru jek msuk dari SMKSG. . . dia asal dari SDBL. . . mula-mula dia masuk tu, #muka suci je.. HahA! konon laa baik kn.. *aku pun kalau tukar sekolah, konon jugak baik! oke! huh! budak ni kan, perangai dia boleh laa tahan... tpi, dia ni kuat perasan jugak! contohnya, bila kita tanya dkat seseorang tntang soalan? msti dia yang jawab secara tiba-tiba! haha! kitaorang pn nk tergelak-gelak psal die tu.. huiii~

tpi, yang tak boleh tahan sekali... die bukak kasut kt atas pentas kantin uw.. then, die baring-baring kat atas tuh... lpas tu, masa dekat bengkal KH.. #time tu tengah belajar tentang KH la.. kitaorang yang dah lama dkat sekolah tuh pn xde wat perangai macam dia... korang nk tahu dia buat ape?? die buat perangai seperti bukak kasut, lepas tuh, baring-baring kat kerusi! fuuuhh! *punya laa sopan kan?? haha! *patut laa bau yang amat menyegarkn.. kih.. kih.. kih...


tpi kn, dia penah cerita tntang excident pasal bapak dia tuh! first, die cerita dekat membe saya.. lepas tuh, membe saya bagi tahu saya pasal dia cerita tuh.. korang nk tahu yang exident uw sapa? huh! kitaorang yang exident dgn bapak dia tuh... *punya laa terkejut... tak sangka yang kitaorang langgar uw, bpk dia.. huh! #tak ku sangka, tak ku duga.. haha! yang kitaorang curiga sagat? tkut dia balas dendam pasal exident uw.. to0 yang xnk! errr! smpai sini je mau story.. lau ada mase lgy? kiter sambung! kbye~


  yang menyayangimu : ♥