Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



dah nak raya! hihi! ^_^





waduh~ sungguh penat gila hari ni..kemas rumah ni... hhaaiihh! #maklumla, dahnakrayadoe! haha!
ukk! aku nak mntk maaf kt korang kalau aku ada wat salah degan korang..
_____________________________________________________
#:: RABU cari KHAMIS Nak tanya nampak tak JUMAAT Agar ingatkan SABTU bagitahu AHAD supaya tak lupa Mesej kat ISNIN yang  SELASA ni dah RAYA !!
_____________________________________________________

selamat hari raya!
maaf zahir & batin..
ampun dan maaf andainya::

   TERkasar bahasa. . .
TERbicara. . . .  
 TER
marah yang tak kena. .
TER
tanya tak tentu hala. . .
TER
sasul yang tak sengaja. .
TER
pukul kt mana-mana. . .
TER
pekik di telinga. . .
 TERpinjam harta benda. . .
 TERngumpat. . .

semoga dimaafkan! hihi ^_^

sape2 nk wet raye dari aku tuh, jmput aw dtang! yang xthu rumah tuh, carik sampai dapat.. HAHA!
_____________________________________________________

HaLi LaYa Mau Mali,
Baju LaYa SaTu LoLi,
KuIh LaYa SaTu PeTi,
SaTu TaWun Satu KaLi,
Duit Laya MiKin JoLi,
Wa MiKin SiLaP Wa VeLy Vely Soli..
Haiya...
Salam Ramadhan Dan Salam Aidilfitri,MaaF Zahir & BatiN :D ngee ~
______________________________________________________

yang menyayangimu ♥