Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



ayat BesT x2 ! ! ^_^

Apa guna jadi lelaki kacAK, kalau baca Quran pun merangkak-rangkAK
Apa guna jadi perempuan cantIK, kalau Pukul 12 t.hari pun tak celik-celIK
Apa guna umur besar panjANG, kalau Fardhu ain asas pun lintang pukANG
Apa guna Allah bagi hidaYAH, kalau nak solat pun sikit punya paYAH.
Apa guna jadi manusIA, kalau umur Allah bagi kita sia-sIA..
Apa guna harta melimPAH..kalau nak hulur kepada yg memerlukan pun suSAH...
Apa guna pangkat beSAR...kubur dah dekat pun masih tak seDAR

----------------------------------------------------------------------------------
mak kata ‘awak mcm CHIPMORE,
kejap ada,kejap takde’

atok kata ‘awak mcm ASTRO,
mcm-mcm ada’

TAPI saya kata
‘awak mcm LOREAL,
kerana dirimu begitu berharga’

-----------------------------------------------------------------------------------

Aku mungkin bukan teman
“sempurna”
yg kau cari. . .

bukan juga yg
“TERBAIK”

di antara semua nya..

tapi yg pasti !
aku teman

yg akan selalu
kau rindui..

----------------------------------------------------------------------------------

saling mencintailah hanya kerana allah,
saling menyayangilah hanya kerana allah,
saling membahagiakan hanya kerana allah,

::kerana hanya allah-lah yang dapat menubuhkan rasa cinta, kasih sayang dan kebahagiaan tersebut! ♥ ♥ ♥


----------------------------------------------------------------------------------

Drpd SUJUD kaki kekasih,, baik sujud kpd ALLAH..
Drpd CIUM kekasih,, baik cium TIKAR SEJADAH..
Drpd PEGANG TANGAN kekasih,, baik Pegang AL-QURAN..
Drpd MENANGIS untuk kekasih,, baik menangis memohon Ampun drpd ALLAH.. Drpd PELUK kekasih,, baik peluk MAK dan AYAH..
Drpd kejar CINTA,, baik kejar CITA-CITA !


----------------------------------------------------------------------------------

Awak nie bagaikan tv3 dalam diri sye , sentiase mnjadi inspirasi hidupku . Bile berjauhan dgn awak sye tak kisah sbb awak nie kan tv9 , dekat dihati . Awk nak tau tak , bile sye dkat dgn awk sye rase tenang sgt mcm NTV7 , i feel good . Walau ape pun yg berlaku,sye harap lepas nie hbngan kite mcm radio hot fm , lebih hangat dari yg biase . ibu sye pun selalu ckap manusia nie umpama astro , mcm2 ade . Tpi sye harap sgt bile sye ade masalah awk tak jadi mcm Nabil , lu pikir lah sendiri. ^_^

========================================================================= =========================================================================
yang menyayangimu  ♥