Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



suka @ geram @ pegawas (!)

hi semua,, hri ni ada cerita yang perlu eyqa sampaikan kepada korang semua.. hri niyh kn, dkat sekolah kn, ada kan 1 murid 1 sukan 1 malaysia.. haha! best sagat-sagat.. happy gler nan kawan-kawan semua.. yang tak rapat tu jdi rapat, yang rapat, jdi lebih rapat.. haha! hari ni semua kne lari tau... tpi, eyqa nan membe eyqa siap makan sambil berjln kt estet ue... korang knl tak Norizati Arpan ?? huh! kite orang siap tkutkan die dkat estet ue.. haha! maklum laa, sbelum ni kn ad histeria dkt sekolah eyqa to0.. haha! eyqa tdi jln dgn Nazzarina Gurlz , Shasha Shahira , Zairin Nur Syafiqah & ramai lagi la..
 

lepas kite orang smpai sekolah to0, perhhh! pnat nyew~ lpas kiteorang berehat kjp, kiteorang pgi laa lepak kt wakaf dpan blik guru to0.. ps2 un, ad 2 orang pegawas perhatikan kite dri tdi jew.. die dtg dgn selamba die  je.. perhh! dtang-datang trus rampas encet membe eyqa..(mcm pegawas gila kuasa pulak) wahh! (di igt, sekolah bapak die hape nk rampas-rampas ni.. mntk izin dlu laa kalau nk) !! grrrrrr ! =.= ckgu tak lebih-lebih, yg die nk lebih-lebih to0 knpew?? da terang-terang cikgu dh thu yg kiteorang bwak f0ne g sekolah.. siap tunjuk lgi tau... aduhai~

eyqa thu lahh die to pegawas sunior kt sekolah.. tpi, xpyh la gila kuasa sagat..herr.. dlm undang-undang sekolah, tak boleh bawak camera tau.. tpi, ramai budak bawak camera npe tak nak rampas pulak?? pikir arr wehh.. membe kau bpe bnyk bawak encet?? bpe bnyk membe kau yang bawak barang terlarang ha?? siap bawak net book tau pgi sekolah.. kau tak rampas pulak?? lgi mahal dripada encet to0 au.. egat kau pnye kerabat btul semua ke?? cisss... eyqa nk jerk sound
tdi, nasib baik laa pegawas.. klau tak, dh lame eyqa ikat die kt pokok ada kerengga... hhaaiihh!!

kitew orang thu laa korang ni pegawas... tpi, xpyh laa smpai serbu beg orang jer.. mntk la izin dulu sebelum nk serbu.. mcm cikgu tak ajar pulak korang serbu-serbu beg orang niy... cube pegawas serbu beg korang secara tiba-tiba?? k0rang marah kn.. mcm mne korang rase, mcm to0 laa budak yg korang rampas encet to0 rase au.. kite orang x kesah nk amik encet to0 ke xnk.. yg pnting, tak payah main serbu jek beg orang...

da lepas peristiwa to0, semua memikirkn mcm mna nk mintak blik encet to0.. semua blik lambat.. haha! semua sedih.. die orang sedih, eyqa hape lgi, maen encet membe amik gmba... (soe, gamba belum upload lgi) !! best gler.. mcm-mcm gaye ade.. haha! best bersama mereka tau.. asyik nk ketawe je.. huhu.. eyqa sayang koerang semua... korang laa tmpat eyqa suka duka.. eyqa anggp korang mcm (BFF) tau!  0keyh laa k0ewang.. eyqa nk out dlu.. bubye.. thanz kerana bce bl0g yg x seberape ni.. sayang korang semua...