Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Eqyra Eyqa. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. #TEAMJDT!


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



bla bla bla!

herm... sial btol arr nan minah sek0r ni.. tak habis2 bzy body psl aq?? psl kau laa aku degan dia terpisah.. kau faham?? mcm sakai! =.= aku memang tak puas hati degan kau.. punca dari kau.. setakat kau sekolah pndai.. tpi perampas?? baik tak payah.. elok2 aku couple nan dia.. tiba-tiba ada orang ke-3 pulak.. mcm taik!! ok.. aku rela degan perbuatan kau.. tpi, suatu hari nanti.. laki kau pulak kena amik orang... kenapa kau curi dia dari aku?? kenapa? kenapa? kenapa? apa salah aku dekat kau?? kenal kau pun tidak lagi.. kau ni memang pisau cukur laki orang..



aku dah tahu yg kau tergila2kan dia sejak kau chat degan dia di facebook (tpi tak sangka, kau pulak yang muncul dalam hubungan ini).. first aku biarkan kau (nak tgk cara kau).. seccond plak, aku panas degan kau.. dalam diam kau jmpe dia kn.. ok.. aku dapat tahu.. then, aku terus mntak putus degan dia.. mmg gaduh besar laa aku degan dia.. aku memag sayangkan dia.. tpi dah nasib aku.. aku redho apa yang kau buat kat aku ni.. aku lepaskan dia degan hati yang sedih gila2.. hurmm.. bela kau dah besar..then, kau dah ada anak.. kau rase laa laki kau kena amik orang pulak... (cinta kau tidak akan lama degan dia).. ok bubye~ :(